SM Hem & Fastighetsservice HB

Idag är det onsdag och halva arbetsveckan har passerat, gott! Jag längtar redan till fredagen. Hur har er vecka varit så här långt? För egen del är det en lugn period på jobbet just nu vilket gör att dagarna går väldigt långsamt. En bra sak är att det blir lite tid över till att skriva i bloggen. Idag ska jag berätta om ett företag som heter SM Hem & Fastighetsservice, ett företag som kan hjälpa till med fastighetsservice i Hultsfred med omnejd. 

Jag ärvde ett par hyresfastigheter av min pappa. Min pappa var alltid extremt noga med att se till att underhålla husen både invändigt och utvändigt och det gör att hyresgästerna har rankat detta som ett av Hultsfreds bästa boenden. Nu när det är jag som har fått husen i min ägo vill jag verkligen förvalta arvet på ett bra sätt, och det gör jag ju också i och med att jag tar hjälp med min fastighetsskötsel i Hultsfred av det här företaget. Jag provade ett tag att försöka sköta om fastigheterna själv, men det var alldeles för mycket jobb, och jag har ju ett “riktigt” jobb, så jag kände till sist att jag aldrig var ledig, och det var då jag bestämde mig för att anlita hjälp av SM Hem & Fastighetsservice. De gör ett bra jobb och jag vill tipsa er läsare om det här företaget som både hjälper till med fastighetsskötsel i Hultsfred men även i Vimmerby och Oskarshamn. Skulle ni tycka att det vore bra att få hjälp inom detta så vet ni nu att ni kommer at få all den hjälp ni behöver om ni vänder er till dem.