Rickard Drottz VVS AB

God eftermiddag och hallå där allihopa och välkomna tillbaka till min blogg. Som ni säkert har märkt så har jag varit extra aktiv på bloggen det senaste. Jag arbetar hemifrån och har tagit en paus mellan varven och skrivit om sådant jag har kommit på att jag ville skriva om. Även den här veckan ska jag arbeta hemifrån men på måndag blir det till att ge sig av till kontoret igen och då blir det inte lika många inlägg. Nu blir det ett inlägg om det här med vvs i Skövde eftersom många haft frågor och funderingar på detta, och som tycker att det har varit svårt att finna något företag som skulle kunna hjälpa dem med detta. Jag har själv haft problem med att veta till vem jag skulle vända mig när det var jag som för ett tag sedan behövde få hjälp med ett rör som läckte vatten, men genom en bekant fick jag veta att det finns ett företag som heter Rickard Drottz VVS AB, ett företag som min bekant var belåten med. Jag valde därför att höra av mig till det här företag inom vvs i Skövde och nu har de bytt ut röret och det behövdes för röret var 80 år gammalt. Rickard Drottz VVS AB är ett företag som kan utföra i stort sett de flesta slags jobb inom vvs, och det här företaget finns till även för er som behöver hjälp i Falköping eller Tidaholm eller i övriga Skaraborg med omnejd. Rörbytet gick bra för dem att utföra men så har de rutin och erfarenhet av läckande rör. Tack vare att jag är så nöjd som jag är med Rickard Drottz VVS AB, och att flera av er säger att ni söker efter ett dylikt företag, så vill jag tipsa er om dem.