Lashes By M

Hej igen alla mina vackra läsare och välkomna tillbaka hit till min blogg! Som många av er kanske redan vet om så skriver jag ju för det mesta här på bloggen om min vardag och om saker och ting som händer i mitt liv helt enkelt. För ett litet tag sedan så nämnde jag ju lite snabbt att jag var iväg och fixade fransförlängning här i Klippan där jag befinner mig och då var det rätt så många av er läsare som faktiskt hörde av er hit till mig och ville veta lite mer kring vem man ska vända sig ifall man just då befinner sig i Klippan eller någonstans i dess omnejd samt om jag kan ge några tips kring det hela.

Tipsen tänkte jag att jag skulle kunna ta och ge nere i kommentarerna lite senare, så ni är varmt välkomna att skicka in alla era frågor och funderingar till mig där nere. Dock så hade jag tänkt att jag här i inlägget skulle ta och berätta att det företaget som jag personligen valde att vända mig till och som jag verkligen kan rekommendera till er intresserade idag heter inget annat än Lashes By M. Jag tycker verkligen att hon är superduktig när det kommer till just fransar och jag är ju så himla nöjd med mina varje gång nu! Jag har bara fyllt på dem nu en gång, men hon är verkligen sjukt duktig det kan jag i varje fall lova er. I vilket fall som helst så tycker jag att ni ska ta och kika lite närmare på Lashes By M och hennes behandlingar ifall ni nu då alltså är intresserade och faktiskt befinner er i eller någonstans i närheten av Klippan. Jag lägger därför även in en liten länk här som ni kommer att kunna klicka er vidare på!