Joakims Mynt & Sedlar

Jag ärvde ett dödsbo som var fullspäckat med grejer. Det var en trevåningsvilla som skulle tömmas. Ingen rolig situation, särskilt inte med tanke att den som bott i huset samlat på sig allt möjligt under en hel livstid och inte kunnat slänga någonting enligt filosofin att allt kan vara bra att ha, kan komma till användning sen. Det mesta slängdes men givetvis gick jag igenom allting och det fanns värdesaker, både guld och gamla sedlar, och för att kunna sälja detta vände jag mig till en mynthandlare i Karlstad och det är om det här företaget som heter Joakims Mynt & Sedlar jag hade tänkt att tala med er om idag, ett företag du kanske vill få veta mer om, klicka här i så fall. 

Jag ville inte sälja riktigt allt, något minne ville jag även ha av den avlidna släktingen. Jag sålde det mesta och det som jag behöll ville jag få värderat, det var ganska värdefulla grejer och då är det bra med en värdering så man vet försäkringsvärdet. Jag fick omedelbart förtroende för denna mynthandlare i Karlstad som visade sig ha arbetat i branschen under många år. Med den erfarenheten blev sakerna korrekt värderade och jag fick det priset jag kunde begära för det jag sålde. Om du som läser det här inlägget har till exempel guld eller gamla sedlar eller mynt, eller andra värdeföremål så kan du vända dig till Joakims Mynt & Sedlar och få sålt det han är intresserad av att köpa, eller få en värdering. Det här är en “mobil” mynthandlare i Karlstad vilket innebär att han kan anlitas även i andra städer och orter. Vill du komma i kontakt med honom så gå in på hemsidan där du hittar kontaktuppgifterna.