Denna hemtjänst är ett föredöme

Hallå och hej där på er allihopa och riktigt bra att ni nu är här igen, för idag ska jag ta upp det här med hemtjänst i Norrköping som jag tycker är en rätt så viktig sak att skriva ett inlägg om. Det har verkligen blivit många vittnesmål om hur dåligt hemtjänsten fungerar på sina ställen, förskräckligt, visst är det så, men allt är inte dåligt som har med hemtjänst att göra. Jag är så oerhört tacksam till änglarna som arbetar hos Ruts städ och omsorg, det är nämligen dem som hjälper min gamla mor som börjar bli dement, med hemtjänst i Norrköping. Nu vet man aldrig hur länge kära lilla mor kan bo kvar hemma, för det har hänt att hon gett sig iväg hemifrån på nätterna och inte hittat hem. Men för ett tag sedan installerades ett dörrlarm, så om hon lämnar lägenheten går det ett larm till nattpatrullen. Ännu så länge så får hon bo kvar hemma och det fungerar så bra med all den hjälp hon får av Ruts städ och omsorg, och det är det allra viktigaste när det gäller omvårdnaden av gamla och sköra individer att dem som arbetar med det här har ett bra bemötande. Det har blivit allt svårare att få beviljat en plats på särskilda boenden, och det har också inneburit att alltfler individer blir beviljade hemtjänst. Jag skulle för egen del, eller för min mammas del ska jag väl säga, inte kunna tänka mig att anlita någon annan hemtjänst i Norrköping än Ruts städ och omsorg. Om ni har anhöriga som ska få hemtjänst här i Norrköping tycker jag verkligen att ni ska fråga om inte Ruts städ och omsorg kan ställa upp!