Behöver du fälla ett träd?

Äntligen mina trevliga och underbara följare här på bloggen så har nu Klättermusen Trädvård varit här och fällt en stor och otymplig hängbjörk som stod oroande nära husets södra fasad. Jag såg framför mig hur fasaden skulle krackelera eller hur grunden skulle drabbas av sättningar. Jag delade denna oro med er läsare här i bloggen, och sim sala bim så hade jag fått massor av svar där flera av er följare, oberoende av varandra, gav mig rådet att anlita en trädfällare i Helsingborg vilket jag också gjorde. Jag får passa på att tacka alla er för det här rådet vilket föranledde att jag omedelbart efter att jag läst edra råd, kontaktade Klättemusen Trädvård AB. Företaget som ni rekommenderade. Tusen tack för tipset! 

 

Det var verkligen några riktigt yrkesskickliga trädfällare som kom hit och sågade ner björken bit för bit. Nu kommer jag ha björkved så det både räcker och blir över, men först måste den förstås torka vilket kommer ta sin lilla tid. Hursomhelst, det här med att anlita en trädfällare i Helsingborg, det verkar vi ju nu vara rätt så många som har gjort. Det är verkligen bra att det här företaget har möjlighet att hjälpa till, dessutom till en inte allt för hög kostnad. Det blev verkligen en extra bonus nu när utsikten har blivit så mycket finare. Så ljust och fint som här är nu har det inte varit sedan jag flyttade in för över 10 år sedan. Det här företaget är tydligen så hett eftertraktat att verksamheten numera inbegriper de som önskar hjälp av en trädfällare endera i Kungsbacka eller Halmstad också. Klättermusen Trädvård erbjuder betydligt fler tjänster än inom just trädfällning. Kanske finns det anledning att kontakta dem om ett tag igen.